Friday, October 07, 2005

Finding Neverland


-……
-Ακους....τον Peter Pan τον γουσταρεις ?
-Ξερω γω...ναι νομιζω ναι...γιατι ρωτας ?
-Ειδα εχτες το Finding Neverland, με τον Johnny Depp. Παιζει τον συνγγραφεα που εγραψε το βιβλιο..Λοιπον ξερεις οτι με λιγες καλες σκεψεις και την μαγικη σκονη της Tingerbell μπορεις να πεταξεις...
- για πες..
-Λοιπον εχω μια φοβερη ιδεα...οταν ερθεις πρεπει να την βρουμε..
-πως ?
-Θα βγουμε μαζι στους δρομους, θα γυρισουμε τα παρκα του Kensington, θα ψαξουμε πισω απο τα δεντρα και αναμεσα στα λουλουδια, θα ρωτησουμε τις αλεπουδες και τους σκιουρους, θα πιασουμε ακομα και τους ταλαιπωρους μεθυσμενους που περνανε τα βραδια τους στα παγκακια..αμα ειναι να ξερει καπιος που βρισκεται αuτοι θα ειναι..
-Οπως στο Fisher King..κλασσικα ξες τον Robin Williams δεν τον πιστευε κανεις οταν μιλουσε για ξωτικα και νεραιδες
-Οχι ομως και εμεις ετσι...Eιμαι σιγουρος πως ολο και καποιος θα την εχει σηναντησει..Ξερεις λενε πως αγαπουσε τοσο πολυ τον Peter Pan που θελησε να του χαρισει ακομα και τα ιδια της τα φτερα, και ακομα λενε πως οταν τον νοσταλγει κατεβενει στο Λονδινο..Εδω ποιο κατω γνωριστηκαν, αυτος ητανε μωρο και χαζευε τον κοσμο σαν εξωγηνιος μεσα απο την κουνια του..Μοναχα μια στιγμη τον αφησε η μαμα του απο τα ματια της και το καροτσι του γλιστρησε μακρυα..
-Μπορει να ηξερε οτι ετσι θα συνατνησει την μικροσκοπικη νεραιδα..
-Ισως απλα να μην ηθελε ποτε να μεγαλωσει.. Η Tingerbell αρχισε να γελαει οταν τον αντικρυσε γιατι της φανηκαν αστεια τα κοκκινα μαλλια του..Πριν να το καταλαβει βρεθηκε μακρυα, αναμεσα στα συννεφα, περα απο το ουρανιο τοξο, στη χωρα της περιπετειας και του ασταματητου παιχνιδιου, εκει οπου τα παιδια μενουν παντα παιδια ..εκει οπου οι καραμελες κρεμονται απο τα δεντρα και ολα ειναι χρωματιστα...στη χωρα του ποτε..
-μμμ...νομιζω πως καπου στο Hyde Park υπαρχει ενα μικρο αγαλμα του Peter Pan, οταν ερθω...μια Κυριακη θες να παμε μια βολτα απο εκει?
-Αμε...που ξερεις μπορει και να συναντησουμε και την Tingerbell και να μας χαρισει μια χουφτα σκονη μαγικη..
-ναι ρε γαμωτο...τα εχω σιχαθει τα αεροπλανα....

1 Comments:

Blogger CD said...

;]την ταινια την ειδα πριν μια εβδομαδα και την λατρεψα!πιο πολυ λατρεψα τον Τζονι Ντεπ και τον χαρακτηρα που ενσαρκωνε!Ανηκει στους ανθρωπους εκεινους που πραγματικα με τον τροπο που χειριζονται,την χλιαρη πλευρα της ζωης -μαγικα-την κανουν ενδιαφερουσα και λιγοτερο βαρετη!Παντα να συνανταμε τετοιους στη Ζωη μας!

11/10/05 18:39  

Post a Comment

<< Home